Ngeunaan Meilong Tube

1911940330

Meilong Tube, pamekar jeung produser kinerja tinggi tabung stainless steel, tabung alloy nikel, kitu ogé sagala rupa elastomers thermoplastic encapsulated tabung alloy.Sadaya tabung dianggo salaku garis kontrol & suntik kimia dina industri minyak & gas.

Kami geus tunggal-mindedly devoted pikeun mantuan konsumén urang minuhan - komo ngaleuwihan - produktivitas jeung kinerja ekspektasi maranéhanana.Dina partnerships mantap, urang ngamekarkeun solusi efisien sarta inovatif dirancang pikeun kasuksésan maranéhna.

Kusabab Meilong Tube didirikan dina 1999, karya urang geus dumasar kana inovasi produk, téhnologi jeung nutup, hubungan customer jangka panjang.Kaahlian unik dina prosés produksi tabung dikembangkeun khusus pikeun aplikasi anu paling parah sareng ketat dina lingkungan jero taneuh atanapi handapeun laut.

PRODUK JEUNG JASA

Kami nawiskeun rupa-rupa tabung anu direkayasa pisan dumasar kana platform produksi terpadu sareng R&D éksténsif ogé produk standar premium.

Dumasar kana langkung ti 20 taun kaahlian tabung sareng pangaweruh aplikasi, produk sareng jasa kami nyumbang kana ningkatkeun produktivitas, reliabilitas sareng efisiensi biaya.

1615118338

Produk

● kontrol stainless steel & garis suntik kimiawi

● kontrol alloy nikel & garis suntik kimiawi

● kontrol encapsulated & garis suntik kimiawi

● Dual tube & triple tube flatpacks

● TEC (kabel encapsulated tube)

1111623086

Jasa

★ konsultasi bahan

★ Saran dina spésifikasi tube dumasar kana pangaweruh aplikasi di-jero

★ ukuran encapsulation ngaropéa tur ukuranana flatpack